ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ,ГТВ-то е котва пред нас 5 дена-не пали!Педи няколко дена я запалих ( в адския студ ) да загрява ,а аз ринах сняг докато уж загрява . звука на двигателя беше един заглъхнал ,направо не я познах,работи около 2 мин и сама загасна ,от тогава не пали,наливах бензин-имаше 10-15 литра ,свещи гледах.....,отвъртях шлауфката за горивото -на контакт веднага помпата вдига и пръсва гориво-стига до там и не е замръзнало ,върти и не пали,МОЖЕ ЛИ ДА Е ЗАДАВЕНА ?!!!! Моля ако някой нещо знае или е имал подобен проблем да пише...БЛАГОДАРЯ
Известие
Collapse
No announcement yet.
НЕ ПАЛИ ...:((
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ,ГТВ-то е котва пред нас 5 дена-не пали!Педи няколко дена я запалих да загрява ,а аз ринах сняг докато уж загрява . звука на двигателя беше един заглъхнал ,направо не я познах,работи около 2 мин и сама загасна ,от тогава не пали,наливах бензин-имаше 10-15 литра ,свещи гледах.....,отвъртях шлауфката за горивото -на контакт веднага помпата вдига и пръсва гориво-стига до там и не е замразнало ,върти и не пали,МОЖЕ ЛИ ДА Е ЗАДАВЕНА ?!!!! Моля ако някой нещо знае или е имал подобен проблем да пише...БЛАГОДАРЯ
Ремъци гледа ли?
-
НЕ ,ТЕ СА НА 2000 3000 КМ ,РОЛКИ НОВИ И ТН,да е прехвърлил зъб ли?пък може и бубина да излезе,рециклирах едната-ред е на другата....Last edited by asennikolov84; d.m.y г., 02:27.
Comment
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеНЕ ,ТЕ СА НА 2000 3000 КМ ,РОЛКИ НОВИ И ТН,да е прехвърлил зъб ли?пък може и бубина да излезе,рециклирах едната-ред е на другата....
Comment
-
Първоначално публикувано от asennikolov84 Покажи съобщениеа пък май ще излезеш прав колега ,може и зъб да е прехвърлила ,даже най-вероятноАз примерно имам от Вентура гараж определен пробег или години
Comment
Comment